Valuta:
tuniek blouse ,blazer dames ,witte t shirts ,nike longsleeve dames ,grote maten jurken ,zakelijke jurken
<
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


100% GELD TERUG AUTHENTIEKGARANTIE!

We doen er alles aan om de privacy van onze klanten te beschermen en deze informatie op verantwoorde wijze te gebruiken. Wij verkopen, delen of verhuren uw informatie niet aan anderen om welke reden dan ook. Lees hieronder voor meer informatie over ons privacybeleid.

Hoe uw informatie wordt gebruikt

Onze site gebruikt een bestel- en registratieformulier, zodat u informatie, producten en diensten kunt opvragen. Contactinformatie (e-mailadres, telefoonnummer, adres, enz.) Van het bestelformulier wordt gebruikt om uw bestellingen en informatie over ons bedrijf naar u te verzenden. Uw contactgegevens worden ook gebruikt om contact met u op te nemen wanneer dat nodig is.

Financiële informatie

Op de website verzamelen wij geen van uw financiële gegevens (creditcardnummers, vervaldatums creditcard, factuuradres, etc.) Alle creditcardbetalingen verwerkt via PayPal of Google Checkout - de veiligste betalingsverwerkingsinstellingen op internet. U hoeft geen account bij PayPal of Google te hebben om creditcardbetalingen te doen en het is gratis. Financiële informatie die wordt verzameld door PayPal of Google wordt gebruikt om u te factureren voor producten en diensten en wordt niet opgeslagen voor verder gebruik. U kunt van tijd tot tijd informatie van ons ontvangen over nieuwe functies, nieuwe services en speciale aanbiedingen waarvan wij denken dat deze u waardevol zullen vinden. Als u zich wilt afmelden voor toekomstige mailings van ons, kunt u ons schrijven en 'verwijderen' in onderwerp invoeren.

Uw overeenkomst met ons

Door onze website te gebruiken of een product van ons te kopen, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie zoals uiteengezet in dit privacybeleid. We kunnen dit beleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen eventuele wijzigingen in ons beleid op deze pagina publiceren, zodat u altijd weet welke informatie we verzamelen en hoe we deze gebruiken.

Hoe uw informatie wordt opgeslagen

PayPal en Google gebruiken Secure Sockets Layer (SSL) -technologie om de veiligheid van uw creditcardinformatie te beschermen wanneer deze naar hen wordt verzonden. SSL is de gouden standaard in internetcoderingstechnologie, wat een mooie manier is om te zeggen dat het een uiterst geavanceerde methode is om gegevens te versleutelen wanneer deze van uw computer naar hun veilige servers reizen.

Beperking van aansprakelijkheid

DOOR TOEGANG TE NEMEN OP DEZE WEBSITE GAAT U AKKOORD MET DAT Wij ZULLEN NIET AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR ENIGE DIRECTE, INDIRECTE OF GEVOLGSCHADE DIE VOORTVLOEIT UIT HET GEBRUIK VAN DE INFORMATIE, PRODUCTEN OF MATERIALEN OP DEZE WEBSITE OF ENIGE WEB STIES DIE AAN DEZE SITE IS VERBONDEN.

Hoewel we ons uiterste best hebben gedaan om de juistheid van de goedereninformatie in onze winkel te garanderen, zijn we niet verantwoordelijk voor typografische fouten of technische onnauwkeurigheden in het geval dat producten door een typefout of om een ​​andere reden onjuist worden vermeld. om de bestelling te weigeren of te annuleren.

Toestemming:

Door deze website te bezoeken, te bekijken en / of te gebruiken, erkent u dat u deze voorwaarden en bepalingen hebt gelezen, begrepen en ermee instemt gebonden te zijn, inclusief ons terugkeer- en uitwisselingsbeleid en u gaat ermee akkoord u te houden aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gebruik dan alstublieft onze website niet.

Terug