Valuta:
tuniek blouse ,blazer dames ,witte t shirts ,nike longsleeve dames ,grote maten jurken ,zakelijke jurken
<
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Alle bestelde items op onze site zijn nauw verbonden met het woord 'wat u op onze website ziet, krijgt u'. Voordat u geniet van een eenvoudig ruil- en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen voor het retourneren van het verzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd. Alle geretourneerde artikelen moeten worden verzonden naar het verzendadres dat we u per e-mail sturen.

Alle bestelde items zijn de juiste items die je hier kiest. We beloven u het juiste bestelpakket. Maar als u tekent voor het artikel en er is geen probleem met de producten, kunt u niet naar ons terugkeren, tenzij ze kapot zijn.

Alle artikelen moeten in hun originele staat naar ons worden teruggestuurd zoals ze naar u zijn verzonden. We accepteren sowieso geen geretourneerde artikelen die zijn gebruikt, beschadigd, bekrast, gemarkeerd, vervuild of misbruikt.

Alle terugbetalingen zullen worden gedaan via hetzelfde als toen de bestelling werd geplaatst. U ontvangt een bevestigingsmail zodra de terugbetaling is verwerkt. Geef minder dan drie werkdagen de tijd om restituties over te maken naar uw account.

Return

1. Als u wilt ruilen of retourneren, neem dan gerust contact met ons op voor verdere instructies voordat u uw artikel retourneert.

2. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun originele staat, ongedragen, ongewijzigd of ongewassen, met alle tags bevestigd.

3. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald en u bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

4. U wordt sterk aangeraden om uw artikel terug te sturen met behulp van een traceerbare methode, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor verloren verzendingen.

Exchange

1. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten ongedragen, ongewijzigd en ongewassen zijn en alle tags zijn bijgevoegd. Versleten of vuile items worden naar u teruggestuurd.

2. U bent verantwoordelijk voor de kosten van retourzending, verzending, uitwisseling, behandeling.

3. We raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Terug